Nieuws

De voorlopige ontwerpen staan online!

De afgelopen maanden hebben we samen met u gewerkt aan een nieuwe inrichting voor de wijk Dommelrode. Tijdens drie sessies met een groep bewoners hebben we de gewenste situatie besproken. De eerste keer hebben we het project toegelicht. De tweede keer besproken we wat de wensen zijn. En de derde keer hebben we, met behulp van de schetsontwerpen, doorgepraat over de beste manier om die wensen in te vullen en een klimaatrobuuste inrichting te maken.

In de tekeningen zijn de opmerkingen van die tweede bijeenkomst zo goed mogelijk verwerkt. Nu leggen we het ontwerp ‘ter inzage’.

Bekijk het ontwerp en geef uw reactie!

We nodigen u uit om het ontwerp van Sint-Oedenrode Zuid Klimaatrobuust te bekijken. Zijn de afspraken volgens u goed verwerkt, of zijn er nog vragen overgebleven en ziet u mogelijkheden om het te verbeteren? We zijn benieuwd naar uw reactie!

We ontvangen het liefst afgestemde gezamenlijke reacties als ‘mening van de straat’. Hoe beter de reactie onderling is afgestemd hoe beter de reactie te gebruiken is.

U kunt uw reactie doorgeven via de contactpersoon van de straat. Of u kunt reageren via uw stratenpagina. Klik hier om naar uw stratenpagina te gaan. U kunt ook een individuele reactie mailen naar Anita Timmermans.
U kunt uw reactie kenbaar maken tot en met 1 augustus 2021.

Vervolg

Op basis van uw reacties passen de ontwerpers het plan aan, waar dat nodig is. Dan leggen we de plannen voor aan het college en beginnen we met de voorbereiding van de uitvoering. De definitieve tekeningen publiceren we op de website, zodat u weet wat er met uw reactie gedaan is. Zodra de tekeningen op de website staan informeren wij u daarover met de digitale nieuwsbrief.

Het ontwerp van Sint-Oedenrode Zuid Klimaatrobuust. Doo op deze afbeelding te klikken gaat u naar de pagina Dommelrode Praat mee.

|

Aanmelden nieuwsbrief

sintoedenrodezuid
2324